30-10-19
Posted in General

Waarom fotografie belangrijk is voor je baan

Waarom fotografie?

Foto’s kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden. Zo is er de mogelijkheid om een profielfoto in te stellen bij verschillende social media, word er in reclame-uitingen veel gebruik gemaakt van fotografie en kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van foto’s op uw website. Kortom foto’s zijn onmisbaar.

 

Fotografie is geschikt voor alle media

Fotografie kan een onderdeel zijn van uw huisstijl, brochure en/of website en is op verschillende manieren toepasbaar bijvoorbeeld:

  • List item
  • List item
  • List item
  • List item
  • List item

 

Fotografie maakt persoonlijk

Een reclame-uiting wordt persoonlijk met een foto van u en uw personeel of bijvoorbeeld een reportage van wat uw bedrijf aanbied. Door het gebruik van realistische fotografie schept u een band met uw doelgroep.

 

Hoe gaat het in de praktijk

Wanneer u een samenwerking met mij als fotograaf aangaat zal ik eerst een afspraak met u maken om uw wensen door te spreken. Dit kan onder het genot van een kopje koffie maar kan ook via telefonisch contact of skype. Vervolgens maak ik een concept van de fotografie voor uw reclame-uiting en zal er bij goedkeuring van dit concept besproken worden hoe, waar en wanneer we de foto’s zullen gaan maken. Zodra de foto’s zijn gemaakt worden deze na bewerkt in een stijl die van tevoren is besproken en die aansluit bij uw huisstijl. Vervolgens zullen de foto’s verstuurd worden met We transfer in Jpg highres en Jpg lowres en kunnen zij toegepast worden in uw website en/of reclame-uitingen. Fotografie is een belangrijk onderdeel van visuele communicatie. Een goed geplaatst beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Door gerichte en doordachte toepassing van fotografie wordt uw reclamecampagne echt onweerstaanbaar.

Share on
More of this?